Grote veranderingen in het weer verwacht deze week: Wat kunnen we verwachten?

regen 1jpg

Heb je afgelopen weekend genoten van de zon met een verfrissend drankje of ben je lekker naar het strand geweest?

De afgelopen dagen zijn we enorm verwend geweest met het weer, wat velen naar buiten heeft getrokken om van de warme zon te genieten.

Koester dat fijne gevoel, want volgens Weeronline zal het mooie weer plaatsmaken voor iets compleet anders deze week.

“Aan het begin van de week zullen er nog zonnige en droge periodes zijn op maandag en dinsdagochtend, maar in de middagen kunnen we buien verwachten,” zegt Weeronline.

“Op maandag zullen er buien voorkomen verspreid over het hele land, terwijl de buien op dinsdag waarschijnlijk beperkt blijven tot het zuidwesten.”

Tijdens deze buien bestaat de kans op onweer en windstoten, dus het is verstandig om voorbereid te zijn op mogelijk hevig weer.

In het zuidwesten blijven de temperaturen aangenaam met verwachtingen van rond de 21 graden, terwijl er lokale pieken van 25 tot 26 graden worden voorspeld in het oosten en noordoosten.

Vanaf woensdag zal de temperatuur overdag iets dalen naar ongeveer 19 graden. De nachten worden ook frisser met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.

De rest van de week zal wisselvallig zijn met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waar de zon doorbreekt.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven