Jongen breekt in tranen uit: ‘Er komen zoveel mensen en ik moet heel hard werken’

bar 1jpg

Een video die gedeeld is door een Starbucks-barista toont een emotioneel moment waarop hij zijn ervaring met een zware werkdag deelt.

Een jonge student, die aangeeft transgender te zijn, vertelt over een vermoeiende dienst van acht uur die voor hem te veel was.

Hoewel de meeste mensen 36 tot 40 uur per week werken om rond te komen en ervaring op te doen, vormt dit voor de student een grote uitdaging.

De video toont zijn worsteling met de drukte in de winkel en de intensiteit van het werk, wat hem bijna tot een zenuwinzinking bracht.

“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, terwijl hij geëmotioneerd is. Hij overweegt zelfs om helemaal te stoppen met werken vanwege de zware belasting.

“Ik weet niet of ik dit wel aankan. Het kwam bijna zover dat ik de zaak wilde ontvluchten. Ik zat in de pauzeruimte te huilen, maar ik kon mijn tranen nog maar net op de werkvloer inhouden.”

Er wordt daarnaast gesproken over de frustratie die wordt gevoeld doordat ondanks inspanningen om eruit te zien als een man, sommige klanten nog steeds de persoon als vrouw aanspreken. Een uitspraak die daarbij wordt gedaan is: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”

Ook heeft de video veel reacties losgemaakt op sociale media. Sommigen betuigen begrip en steun, terwijl anderen kritisch zijn over de reactie op de werkomstandigheden.

1. Echter, het verhaal neemt nog een andere wending….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Hij barst in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is extreem zwaar!
5. Na het bekijken van de video rest je slechts stilte….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven