Man wil voortaan doen alsof hij een tweejarige is: ‘geïnteresseerd in fopspenen’

babyyy 1jpg

In de hedendaagse wereld waar identiteitskwesties steeds meer diversiteit en acceptatie kennen, zijn er soms opmerkelijke verhalen, zoals dat van Riley, een 25-jarige persoon.

Riley identificeert zichzelf als een tweejarige baby, wat een opvallend aspect is van zijn persoonlijkheid en werd belicht in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft zijn dagelijks leven volledig aangepast om als een klein kind te leven, inclusief de transformatie van zijn slaapkamer tot speelkamer.

Elke nacht slaapt Riley in een kinderledikant en draagt hij een kinderpyjama, en natuurlijk mag zijn speentje niet ontbreken.

“Toen ik 13 was begon ik weer luiers te dragen. Dat heeft eraan bijgedragen dat ik een fascinatie ontwikkelde voor spenen en gewoon leven als een baby.”

De keuze om als baby te leven is niet Riley’s eerste ervaring met zelfidentificatie. Geboren als jongen, voelde hij zich nooit op zijn gemak met deze identiteit.

Op haar twintigste levensjaar maakte ze de keuze om verder te gaan als vrouw, overtuigd van de gedachte dat geslacht een keuze is.

Elke maand besteedt ze ongeveer 400 euro aan benodigdheden voor baby’s, zoals luiers, talkpoeder en flessen, en ze draagt constant luiers.

Riley deelt een opvallend detail, waarbij ze de sensatie van een warme, vochtige luier beschrijft als ongelooflijk comfortabel.

Ondanks haar verlangen naar een stabiele relatie, wordt het voor Riley lastig om iemand te vinden die haar accepteert zoals ze is.

Haar goede vriend James, die af en toe voor haar zorgt, maakt zich zorgen over haar toekomst en gelooft dat het leven gemakkelijker voor haar zou zijn als ze andere keuzes had gemaakt.

Riley

Er zijn momenten van somberheid, maar deze persoon herinnert zich snel haar toewijding aan haar gekozen levensstijl.

“Maar binnen een fractie van een seconde denk ik al weer: ‘kom op, Riley, dit is waar je van houdt’.” Ze put troost uit de gedachte dat hoewel ze niet is grootgebracht als klein meisje, ze nu de kans heeft om nieuwe herinneringen te maken met haar nieuwe identiteit.

1. Van man naar vrouw om vervolgens als baby verder te gaan…
2. De kriebels begonnen al op zeer jonge leeftijd.
3. Een relatie vinden is behoorlijk uitdagend volgens Riley…
4. Vandaag de dag is echt alles, maar dan ook alles mogelijk!
5. Het gevoel van een warme natte pamper is comfortabel….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven