‘Urk!-ster Geetje heeft verrassend nieuws’

WhatsApp Image 2024 06 10 at 104700jpg

Greetje Hakvoort, bekend van de realityserie Urk!, heeft na een moeilijke periode van scheiding en hartzeer positief nieuws te delen. Ze heeft opnieuw liefde gevonden!

Na haar breuk met een man uit Drenthe onthult Greetje aan Shownieuws dat ze weer gelukkig is in de liefde, enkele maanden later.

“Ik ga er niet te veel over zeggen, maar ik ben wel verliefd,” deelt ze mee. Voor Greetje was het afgelopen jaar op liefdesgebied zwaar.

Nadat ze negentien jaar samen waren geweest, verraste haar man Jan haar met het nieuws dat hij wilde scheiden. Dit was een schok, zelfs voor Greetje.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

“Ik dacht dat hij een grapje maakte. Het was echt het allerlaatste wat ik had verwacht, een donderslag bij heldere hemel,” vertelde ze destijds aan weekblad Privé.

Urker Greetje openhartig over mokerslag: ‘als een behoorlijk onaangename verrassing’

In een latere periode ontdekte Greetje een nieuwe liefde in een man uit Drenthe, maar helaas eindigde deze relatie snel.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

Na enkele weken was de relatie al voorbij. Deze breuk raakte Greetje diep. ,,Ik was erg verliefd en hij op mij. Dat is echt waar. Ik heb ook enorm liefdesverdriet”, gaf ze aan.

Urk-ster! Greetje komt met update: ‘Het is eigenlijk best verdrietig’

Aan Privé onthulde ze, ”Dit doet me echt veel. Het raakt me diep. Ik had vlinders in mijn buik en dat maakt het des te pijnlijker.”

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’
greetje bosma
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven