Grote droefheid voor Kees Stevens: ‘Mijn hart doet pijn’

WhatsApp Image 2024 06 03 at 145939 1jpg

Op Instagram deelde Kees Stevens, de echtgenoot van John de Bever, treurig nieuws. Zijn oma, bij wie hij opgroeide, is overleden. “Mijn hart huilt,” deelt hij mee.

Samen met een foto van hem en zijn oma deelt Kees het nieuws. “Je was mijn oma Miep, vriendin en vertrouwenspersoon,” begint hij zijn aangrijpende boodschap.

“Ik voelde voor niemand meer liefde dan voor jou. Mijn hart huilt, maar het troost mij te weten dat je nu geen pijn meer hebt.” Het gemis van zijn oma valt Kees zwaar, aangezien hij haar drie keer per week bezocht.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

Vier jaar geleden moest hij ook afscheid nemen van zijn opa. “Als er een hiernamaals is, hoop ik dat je nu herenigd bent met opa,” schrijft Kees.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Ik dank jullie samen voor alles wat jullie voor mij

Met trots was je ‘Oma Worssie’. Wat zal ik je missen omdat jullie hebben gedaan. Door jullie ben ik wie ik nu ben.

Kees heeft aangegeven dat zijn ouders geen rol speelden in zijn opvoeding en dat hij voornamelijk is grootgebracht door zijn grootouders van moederskant.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Ik heb als kind nooit de liefde ontvangen die ik had moeten krijgen van mijn ouders,” vertelde Kees eerder aan weekblad Privé.

Kees Stevens over verbroken contact met zijn ouders: ‘Dat is wel een slechte eigenschap’

“Ik heb er nooit over gepraat, maar misschien is het goed om mijn verhaal te delen. Onlangs had ik hierover ook een gesprek met John.”

John de bever doet bijzondere onthulling over zijn man Kees: ‘fantastische baan voor hem’

”Hoe gek wij met de honden zijn, die voelen voor ons als kinderen. Ik zou het nooit zover laten komen bij een kind. Er is gewoon geen band. Eigenlijk kan ik het niet begrijpen.”

Zorgen en angst voor John de Bever: ‘Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen’

John hoopt dat Kees het goedmaakt met zijn ouders, maar Kees heeft aangegeven daar geen behoefte aan te hebben. “Dat hoeft voor mij niet. John noemt dat koppigheid. Weet je, ik heb het een plekje gegeven.”


1. Onze gedachten zijn bij Kees Stevens en John de Bever.
2. wat moet dit een groot verdriet en gemis zijn
3. Heel veel sterkte voor dit koppel!
4. Wat verdrietig…
5. Onze gedachten zijn bij Kees Stevens en John de Bever

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven