Het geld van Jeroen van der Boom en hoeveel hij vraagt voor een half uur optreden!

WhatsApp Image 2024 06 05 at 125550 2jpg

Lang is Jeroen van der Boom al een vertrouwd gezicht op diverse podia. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn vermogen?

In 2007 kreeg Jeroen zijn grote doorbraak met het nummer “Jij bent zo” en sindsdien is hij een constante verschijning in de spotlights.

Als kind stond hij al graag in de schijnwerpers, maar serieus werd het tijdens zijn studie Commerciële Economie. In 1992 begon hij met televisiewerk en pas in 2007 lanceerde hij zijn zangcarrière met “Jij bent zo”.

Tevens heeft hij Gerard Joling vervangen bij de Toppers, wat hem meerdere keren op het podium van dat evenement bracht, naast zijn optredens bij Holland zingt Hazes en andere grote shows.

Jeroen heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder Beste Zangers en The Voice of Holland, en heeft tevens zijn eigen show genaamd Hoge Bomen.

Volgens schattingen lag het vermogen van Jeroen in 2018 rond de €3.500.000, dit werd toegeschreven aan JB Entertainment B.V.

Door tv-projecten, Ahoy-optredens en jaarlijkse shows bij Holland Zingt Hazes, kan zijn geschatte vermogen inmiddels gestegen zijn naar zo’n €7 miljoen. Een halfuur optreden van Jeroen kan tot wel 11.500 euro kosten.

Jeroen en zijn gezin wonen in een ruime villa ter waarde van 3,3 miljoen in de Amsterdamse Beethovenbuurt.

Er wordt gespeculeerd dat de waarde van zijn woning in Amsterdam gestegen is, wat zijn totale vermogen mogelijk verder heeft laten groeien.

1. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!
2. WE hoeven geen medelijden met Jeroen te hebben
3. Jeroen laten optreden kost je aardig wat centjes!
4. Meneer is zeker niet de goedkoopste!
5. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven