Grote zorgen voor meneer Frank Visser: hij hoopt op wat afstand.

fvjpg

Op dit moment bevindt meneer Frank Visser zich in een moeilijke periode vanwege het overlijden van zijn vrouw Margot, met wie hij 45 jaar getrouwd was.

Frank Visser deelt emotioneel moment: ‘Maar toen kwam het afscheid’🙏😥

Talpa heeft het verdrietige nieuws bevestigd en Frank Visser heeft via de media om wat rust gevraagd in deze zware tijd.

Enorm verdrietig afscheid voor Frank Visser: ‘Het lot had anders besloten’

Informatie over het overlijden van zijn vrouw Margot is naar buiten gekomen via Evert Santegoeds van Shownieuws, die zei: “Het nieuws is aan het licht gekomen en door Talpa bevestigd. De exacte datum van overlijden is niet vrijgegeven. We wensen hem veel sterkte toe in deze zware tijd.”

Het lot heeft besloten voor Mr. Frank Visser en zijn vrouw: ‘maar toen kwam het afscheid’

Margot leed aan de ziekte van Alzheimer, een strijd die Visser ook beschreef in zijn onlangs uitgebrachte biografie, ‘Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter’.

Mr. Frank Visser deelt hartverscheurend nieuws: ‘Het lot had anders besloten’

Reflecterend op de impact van de ziekte in zijn boek, merkte hij op: “De heer Alzheimer had bij ons aangeklopt en was niet van plan ooit nog te vertrekken.”

”Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer.”

In deze zware tijden heeft Frank Visser zich ingezet voor zijn vrouw, die al in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg verbleef.

In zijn boek deelde hij een bijzonder persoonlijke ervaring: “Ik mocht een paar nachten blijven slapen. Samen in het nieuwe bed.”

”Ook de hond mocht mee. Maar toen kwam het afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze snapte het niet. ‘Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!’”

Wat enorm verdrietig. We wensen hem veel sterkte met dit grote verlies.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven