Appie de Blauwe Vogel zorgt voor ophef met zijn nieuwe video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De opwinding rond Joost Klein blijft aanhouden, met bijdragen van Appie Mussa, een goede vriend van Joost en 25 jaar oud.

Recentelijk heeft Abdulhani Mussa Ali, beter bekend als Appie, Eurovisie opnieuw bekritiseerd in een video, wat voor veel mensen boven de 40 een onbekende naam kan zijn.

Hij is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verscheen in een kostuum met een blauwe vogel, naast Joost op het podium, wat niet onopgemerkt bleef.

Appie heeft nog steeds sterke gevoelens over de gebeurtenissen en heeft zijn standpunt herhaald in een recente video, waarin hij beweert dat Joost onterecht is behandeld en dat er eigenlijk niets verkeerds is gebeurd.

Appie heeft een nieuwe TikTok-video geüpload waarin hij op ludieke wijze zijn gevoelens uit. Verkleed met een snavel danst hij op de muziek van Lily Allen.

Tijdens het dansen steekt hij op het einde provocatief twee vingers op naar het Eurovisie Songfestival-logo.

De intentie achter deze actie van Appie blijft vaag. De video lijkt eerder een uitlaatklep voor frustraties dan een stap richting een oplossing.

De gebeurtenissen rondom Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven