Vrouw trouwt haar droomman: ‘Iedereen zei dat ik alleen om geld gaf’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Een 27-jarige vrouw met de naam Sienna Keera is naar Londen verhuisd om bij haar echtgenoot George Keywood te wonen, die ze in Sydney had ontmoet. Ondanks hun gelukkige relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen op internet.

Na het verhuizen van Australië naar Londen om bij haar vriendje te zijn, die ze had ontmoet via privéberichten, heeft ze gereageerd op de hatelijke opmerkingen dat ze alleen voor zijn geld bij hem is.

Een vrouw genaamd Sienna Keera, afkomstig uit Sydney en 27 jaar oud, ontmoette George Keywood, haar huidige echtgenoot, nadat ze onder de indruk was geraakt van zijn verschijning in de Britse documentaire “People Just Do Nothing”.

Nadat ze de komedie had bekeken over een radiostation genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig dat door George werd vertolkt.

In haar verhaal aan het tijdschrift Take 5 beschreef Sienna hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Sinds hun ontmoeting in 2018 zijn ze nu getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, Oliver.

Ondanks dat ze dagelijks negatieve reacties ontvangen van mensen die twijfelen aan Sienna’s liefde voor George.

Op TikTok delen ze delen van hun leven, maar helaas worden ze geconfronteerd met vermoedens dat het slechts een ‘publiciteitsstunt’ betreft.

Sienna deelde een interessante ervaring: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

De trollen hadden het bij het verkeerde eind: Sienna onthulde dat zij degene was die George als eerste benaderde.

Terwijl ze naar zijn show keek, voelde ze zich steeds meer tot hem aangetrokken. Ze vond hem op Instagram en besloot hem een ​​berichtje te sturen waarin ze hem vertelde dat ze hem hilarisch vond.

George antwoordde verrassend en de twee begonnen een gesprek. Volgens Sienna werd het al snel flirterig.

“Het praten op Instagram bracht ons samen, omdat we zoveel overeenkomsten hadden.”

”We ontdekten al snel onze creativiteit en onze intentie om te slagen, wat de basis legde voor onze band.”

Sienna wilde oorspronkelijk met haar vriendin naar Europa, maar besloot alleen naar Londen, Amsterdam en Parijs te gaan nadat de plannen veranderden.

Toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam, keek Sienna uit naar haar eerste ontmoeting met George.

Sienna was in staat om George in persoon te ontmoeten door hem voor een bezoek uit te nodigen in haar AirBnB, de avond voordat ze naar Londen zou komen.

Na een zenuwslopende wachttijd terwijl ze aan het herstellen was van haar jetlag, voelde Sienna zich op haar gemak toen George arriveerde op haar locatie in Londen.

Op de dagen die volgden, brachten Sienna en George tijd door met het bezoeken van de Tate Modern en elkaar beter leren kennen tijdens maaltijden.

Omdat ze meteen een klik voelden, nodigde Sienna George uit om mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa.

Terwijl ze door Frankrijk en Nederland reisden, begonnen ze te praten over hoe hun relatie op afstand zou kunnen werken als Sienna terug zou zijn in Australië.

George twijfelde over zijn mogelijke verhuizing naar Australië, aangezien dit een nieuwe start voor zijn acteercarrière zou betekenen.

Na uitgebreid overleg besloot Sienna haar leven om te gooien en naar Londen te verhuizen.


In Australië aangekomen, verzocht ze meteen een visum voor het Verenigd Koninkrijk aan en kondigde ze aan aan haar ouders dat ze permanent naar Londen zou verhuizen.


Nadat de eerste schok was ingedaald en ze George via Skype hadden ontmoet, gaf Sienna aan dat haar vader en moeder hun relatie goedkeurden.


Niet lang na hun verhuizing reisden Sienna en George naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later raakte ze zwanger van hun eerste kind.


Ondanks aanhoudende kritiek dat Sienna slechts voor de roem in de relatie zou zitten, geeft ze toe dat George beter bestand is tegen dergelijke commentaren, mede dankzij zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Terwijl de tijd verstrijkt, heeft Sienna geleerd hoe ze zich kan concentreren op de steunbetuigingen die ze ontvangt, in plaats van zich te laten beïnvloeden door negatieve opmerkingen.

“Ons huwelijk bewijst dat we ons niet laten beïnvloeden door de negatieve kritiek. Er waren beschuldigingen van ‘golddigger zijn’ en alleen voor het geld gaan, maar in werkelijkheid draait het allemaal om het leven!”

Haar woorden waren duidelijk: “Het is niet altijd een gegarandeerd succes als je een risico neemt in de liefde zoals ik heb gedaan, maar ik ben oprecht dankbaar dat mijn ‘sprong in het diepe’ vruchten heeft afgeworpen.”

1. Er werd gespeculeerd over een publiciteitsstunt…
2. Er waren twijfels over de oprechtheid van haar liefde…
3. Er waren vermoedens dat roem de drijfveer was…
4. Het stel kreeg te maken met aanzienlijke negatieve reacties.
5. Haar intenties draaiden niet om geld, maar om zijn hart…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven