Linda de Mol verwent haar zoon Julian goed, ongeacht de kosten!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 123953jpg

Recentelijk kreeg Noa Vahle een prachtig huis van haar moeder Linda de Mol, en nu blijkt dat ook haar oudere broer Julian (27) niet wordt overgeslagen.

Het schijnt dat hij een nog groter geschenk heeft ontvangen. Er wordt gefluisterd dat “hij multimiljonair is.”

De familie De Mol staat bekend om hun welvaart, en dat is ze van harte gegund. Ze hebben er hard voor gewerkt en mogen er zeker van genieten.

Onlangs werd onthuld dat Linda de Mol alle aandelen van Noa’s woning aan haar heeft overgedragen. Hierdoor zou Noa bij een mogelijke verkoop direct een aanzienlijke som geld kunnen ontvangen, zonder dat daar een hypotheek aan te pas komt.

Ook Julian, de oudere broer van Noa, heeft geen reden tot klagen gehad. In 2018 kocht Linda een woning voor hem in het centrum van Amsterdam, destijds voor 950.000 euro.

Uit informatie blijkt dat Julian nu ook de volledige eigendom van het deel heeft overgenomen dat eerder deels eigendom was van Linda, op dezelfde manier als het geval was bij Noa.

Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Met vier slaapkamers tot zijn beschikking, heeft het huis een indrukwekkende oppervlakte van 148 vierkante meter en een tuin van 33 vierkante meter.


Recente schattingen tonen aan dat de waarde van het pand van Julian nu wordt geschat tussen de 1.5 en 2 miljoen euro, waardoor niet alleen Noa miljonair is geworden in de familie, maar dat Julian bijna de status van multimiljonair kan bereiken.

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

1. Dat is niet misselijk zo’n mega cadeau krijgen!
2. Niet alleen Noa maar ook Julian heeft niets te klagen.
3. Je moet toch wat met die vele centjes!
4. De kinderen van Linda hebben het goed voor elkaar!
5. Hij hoeft zich nooit meer zorgen te maken over centen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven