Jong meisje zorgt voor verwarring online: ‘Ik dacht dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs deelt nieuws over haar relatie met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij, op TikTok en krijgt veel reacties.

Een jonge vrouw raakt verliefd op een man die 33 jaar ouder is dan zij en zegt dat ze zich geen leven zonder haar partner kan voorstellen, ondanks het leeftijdsverschil.

Toen Nicole Downs, op 22-jarige leeftijd, haar partner Michael ontmoette, was ze 18 en hij was destijds 51. Nu zijn ze ongeveer drie jaar samen en hebben ze hun relatie openbaar gemaakt.

In eerste instantie hield Nicole de relatie geheim, maar nu heeft ze een andere benadering gekozen en hun romance gedeeld op TikTok.

Samen deden ze alsof ze een slot en een sleutel weggooiden, wat tot veel hilariteit leidde, aangezien velen dachten dat ze familie van elkaar waren.

Nicole sprak in een video op TikTok over hun leeftijdsverschil van 33 jaar: ”We zijn gelukkig samen, ondanks wat andere mensen misschien denken.”

”Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit zouden ontmoeten. We zijn in 2018 begonnen met daten.”

Vervolgens deelde ze dat ze al drie en een half jaar samenwoonden, beschrijvend als ”beste vrienden”. We hebben samen één kat, Grizzy. Gelukkiger en hechter dan ooit.

De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en ontving verschillende reacties waarin velen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.

Er was een reactie dat luidde: ”Ik dacht”Voordat ik naar het onderschrift keek, dacht ik dat het je vader was; terwijl een ander zei: Ik dacht oprecht dat dat je opa was.

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Na het zien van deze video gaan sommigen wel heel ver met hun opmerkingen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven